Las arañas me dan pánico

Las arañas me dan pánico. Sobre todo esta. Una vez había una en la bañera. La ahogué. Pero me comentaron que volvió a salir del desague, más tarde. No le gusta morir a la araña, como al toro de Lidia. Tengo suerte de no vivir en el trópico u otro lugar horrendo, donde hay tantas arañas, que hay leyendas sobre ellas. Tienen ocho ojos. Ocho. Uno por pata. Es un animal monstruoso que disuelve a sus víctimas con su veneno y jugos, para luego absorverlas. También la hembra mata al macho después de que este le deje la bolsita preceptiva. Se ve que en el Antiguo Egipto, la araña era algo importante y la asociaban a una diosa tejedora. En Egipto debe haber cada araña que te cagas . En América del Sur también hay una de vivos colores que si te pica estás lumpu, vivo pero inmovil a merced de cualquier bicho. La araña es el símbolo del téxtil, y mi monitora tiene el empeño de que haga una redacción para exhibirla en el museo téxtil de Terrassa, hablando sobre la araña, pero hasta la fecha no sé que decir, ni que mérito pueden tener las líneas que pueda escribir para explicar las virtudes y miserias de este animal y su relación con los burgueses, porque se ve que en casa de un buurges de terrassa ai una arañaen bajo relieveen uno de sus salones y eso quiere decir que es un simbolo de la industra téxtil. JOSE ANTONIO

la Mari

MARI es una mujer extraordinaria y es preciosa tanto por fuera como por dentro.

Es impresionante, tiene una paciencia increíble hacia todos nosotros. Yo creo que nos quiere a todos. Es súper cariñosa y muy entregada a lo que está haciendo.

2015-03-04 17.05.22

Ella quiere que aprendamos a cocinar, que de cualquier cosa sepamos hacer una buena comida.

Utiliza productos muy básicos para hacer las comidas, así consigue que no nos compliquemos la vida. Son platos riquísimos, muy sanos y se hacen en veinte minutos. Son fáciles de hacer; hasta un niño sabría hacerlos.

Lo ideal seria que cada uno lo practicase en casa.

A MARI se le ve una mujer experimentada tanto a nivel personal como para trabajar con un grupo. Tiene la mayoría de virtudes que hay que tener para ser una buena persona y una buena profesional.

Yo nunca la he visto de mal humor, ni con malas contestaciones ni fuera de lugar sino todo el contrario siempre muy correcta dando cariño y animando a todo el grupo.

A tenido paciencia para explicar cómo se pelaba una cebolla o cómo picar un ajo y muchas más cosas para poder hacer un plato y hacerlas realmente fáciles de prender.

Sabe hacer muchos platos y encima responder a cualquier pregunta sobre cualquier plato…

Es una mujer impresionante.

 

Cristina

 

 Mary_i_Hiber_20150128

Mari es una persona muy culta, muy vivaz, paciente y sabe tratar a los compañeros.

Se aprende mucho con ella.

Estando con ella se aprende a convivir en grupo, a compartir las tareas que nos toca hacer cada uno.

Las comidas que hacemos lo sacamos de libros especializados y Mari nos ayuda a comprender las mejor.

Eli

El dia de la nevada

 

 

El miércoles día 4 de febrero cayó una nevada en Terrassa que cubrió el suelo y el cielo.

 

nevada4

Ese mismo día se cerraron algunas carreteras. También algunas escuelas se mantuvieron cerradas por la nevada.

Yo creo que cayó en muchos sitios un palmo de nieve y las carreteras eran intransitables.

¡¡¡Fue un día muy bonito!!!

Ojala cada día fuera así … todo blanco y nevado. 

Oriol 

 

El pasado miércoles en Terrasa cayó una nevado bastante fuerte que duró de las 6 de la mañana hasta las 10 de noche. En algunas poblaciones de Cataluña hubo muchos problemas y los vecinos tuvieron que coger palas para abrise paso por la nieve.

   Nando

 Resulta, que em vaig llevar i estava nevat, i la neu s’estava acumulant al terra. Era el 4 de febrer i no nevava gaire, però si que va nevar al matí.

nevada5

En sortir del pis, a la vorada i havia neu i gel, aquest relliscava molt, havia de caminar com si patinés al Skating de Barcelona. La neu queia com cotó blanc pur. Era com un bon espectacle de la natura. nevada3

Tot i així això es perillós pel risc de relliscada. Per sort només va nevar una mica al de matí, després el sol ho va desfer. A llocs d’Espanya va nevar molt i als Estats Units, encara més. De moment a Terrassa aquest hivern només ha nevat un dia. nevada1

D’hora al de matí o a la nit. Fins al migdia. Diuen que podia tornar a nevar però està fent bon dia. Però amb una mica de fresca.

Bé, fins aquí us he explicat el dia de la neu.

 

SERGI.

 nevada6
Fotos de la nevada del 4 de febrer de 2015 al Centre de Dia

Aspectes de la vida

comida-di-buteco-1764x700

Una estrella , el sol groc , la lluna , aigua ,aire i mòn. Dones i homes, vivendes, menjar, vestimenta i transports. Relacions de cuidar-se, de perspetuar-se, d’ agradabilitat i diversió, de construir estudis i fer molt d’amor , fer filles i fills , tenir de tot, diversificar-se, respirar, beure aigua , beure llet , sucs de fruites , menjar cereals amb llet i xocolata amb sucre, beure llet amb mel, cafè amb llet condensada una mica sense abusar, menjar entrecots, carn i peix , marisc, fruits secs , pa torredet amb all sucat amb tomaquet, bon oli d’oliva, formatge i pernil salat , també amb saitó en vinagre, anxoves i amb salmò fumat i formatge semi sec . Menjar spaguetis amb picada de vedella , cloïsses , pebrot verd i vermell i escalivat, trocets pernil dolç i salsa roquefort , ous fregits amb patates fregides.

Sergi.

kiuli productor de música electronica.

jordi aliartMusica feta per mi d´estils diferents: Hardtek,Acid,altres estils no clasificats ja que a la hora de prodüir no ja res escrit.

Jordi aliart sóc productor de música electronica en el meu temps lliure.
https://soundcloud.com/kiuli/trancecoin

https://soundcloud.com/kiuli/evilztek-1

https://soundcloud.com/kiuli/mega-versus

 https://soundcloud.com/kiuli/Olivatek(repared)

 https://soundcloud.com/kiuli/MujerTeK23

 

En la meva vida

En la meva vida tu ets la felicitat i jo l’alegria de la bondat. M’agrades molt, m’agrades tant que sempre estic ballant i cantant. Ets tan agradable i tan bonica que el meu cor vola i palpita. Els meus petons són sempre per tu perquè estiguis infinitament i eterna amb mi tu. Ens petonegem i a cada petó volem tu i jo. M’agrada pentinar-te perquè acariciar-te es lo millor que hi ha. La meva estrella i al teu sol sempre fent l’amor. Sóc el teu amor perquè visquis al hivern amb mi calor. Sóc el teu amor perquè visquis al estiu amb mi frescor. Agafar-te la mà és la creació de l’Univers sencer. M’agrada mirar-te per estar somiant despert. Quan estic amb tu riure és per agradar-te a tu.

Sergio Gutiérrez Zubizarreta

PROSA

És esplèndida la nostre vida, cada vegada més i estima. M’agrada viure amb tu perquè ets molt agradable. Des de fa molts anys ens  vam crear poc a poc naturaleses a naturaleses , amb estrelles i sol, aigua i aire, i la energia i la força dels elements, l’afecta i l’amor, la alegria i la felicitat. Tot plegat tu i jo som productes de la perfecció natural i de la vida. És tan meravellós ser part de la teva vida, ets el millor que hi ha. Ser per cuidar-te, fer-te, mimar-te i per fer el mon meravellós per cuidant-se es tot un art. M’agrada  tot el que t’agrada i m’agrades tu. És tan agradable cuidar-te sempre moltíssim i de les bones maneres de cuidar-te jo directament, que de totes les gotes d’aigua del mon s’omple l’Univers d’arcs de sant Martí per tenir la teva mirada contenta. Donar-te xocolata dolça és com veure créixer les flors en un moment. En les teves mans el meu cor, en els teus peus els meus petons, i pentinar-te és com la brisa que acaricia els diamants i l’or per fer joies. M’agrada que em llevis sempre per besar-te tots els dies des dels peus fins a l’eternitat. Dono les gracies a la teva mare i al teu pare per haver-te fet, segur que els i va agradar molt perquè ets molt agradable i perfecta. Et dedico tota la meva vida perquè estigis sempre contenta, perquè estiguis sempre feliç, i que no et falti alegria. Un petó enorme, infinit dels meus llavis per tu.

Sergio Gutiérrez Zubizarreta

PROSA

L’amor 

Si a la vida hi ha naturalesa,  és perquè la teva veu em besa. En el meu cor està la teva felicitat, per volar amb tu abraçat. M’agrada estar en els teus llavis besat,  perquè la meva estrella i el teu sol estiguin sempre al nostre costat.M’agrada agafar-te la mà,  per que creixin roses en tot el Prat. És tan agradable donar-te petons, que la meva alegria arriba a tots els llocs. Pentinar-te els teus cabells grocs, és com que entri en la meva estrella el teu sol groc. Banyar-me amb tu, és com si l’arc de Sant Martí ens tingués sempre junts a tu i a mi. M’agradaria tan mirar-te, que el cel amb l’amor balla. És tan agradable estar amb tu, que  tot fa l’amor per mi i per tu. M’agrada tan viure amb tu,  que el cel  viu sempre amb mi i amb tu. La infinitat es tenir-te amb mi, sempre estimada.

Sergi Gutiérrez Zubizarreta