PROSA

L’amor 

Si a la vida hi ha naturalesa,  és perquè la teva veu em besa. En el meu cor està la teva felicitat, per volar amb tu abraçat. M’agrada estar en els teus llavis besat,  perquè la meva estrella i el teu sol estiguin sempre al nostre costat.M’agrada agafar-te la mà,  per que creixin roses en tot el Prat. És tan agradable donar-te petons, que la meva alegria arriba a tots els llocs. Pentinar-te els teus cabells grocs, és com que entri en la meva estrella el teu sol groc. Banyar-me amb tu, és com si l’arc de Sant Martí ens tingués sempre junts a tu i a mi. M’agradaria tan mirar-te, que el cel amb l’amor balla. És tan agradable estar amb tu, que  tot fa l’amor per mi i per tu. M’agrada tan viure amb tu,  que el cel  viu sempre amb mi i amb tu. La infinitat es tenir-te amb mi, sempre estimada.

Sergi Gutiérrez Zubizarreta

3 thoughts on “PROSA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *