CREPS DE BACALLÀ AMB MEL

Ingredients:
– 3 trossos de bacallà fresc o congelat, no salat.
– 100 gr. de farina
– 2 cullerades soperes de mel
– Oli, aigua.

bunyols de bacallà amb melPasses  a seguir:
1- En una cassola posar el bacallà al foc, cobert amb aigua. Deixar escalfar sense que arribi a bullir.
2- Treure el bacallà de la cassola i assecar bé amb paper de cuina o amb un drap de cuina net. Ho trossegem.
3- Amb la farina, la mel i l’aigua es prepara una massa compacta però fluïda. Afegir el bacallà i barrejar-ho bé.
4- Posar l’oli al foc en una paella. Quan estigui calent, aboquem a la paella cullerades de la massa.
5- Anar girant les creps amb una espàtula fins que quedin ben dauradetes.

BON PROFIT ¡!!!!

One thought on “CREPS DE BACALLÀ AMB MEL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *