El divendres 30 de gener el regidor delegat de Relacions Internacionals, Juan Antonio Gallardo, es va reunir amb la nova secretària general de l’Euroregió Pirineus Mediterrània, Mireia Canals, per presentar-se i establir noves línies de cooperació.

La secretària general va presentar els projectes europeus de l’Euroregió així com les principals accions en matèria de cooperació en temes com cultura, medi ambient, innovació i ensenyament superior.

L’Euroregió Pirineus Mediterrània, nascuda el 29 d’octubre de 2004, és un projecte de cooperació política entre l’Aragó (sense participació actual), Catalunya, les Illes Balears, Languedoc-Roussillon i Midi-Pyrénées. L’objectiu és crear al nord-oest de la Mediterrània un pol de desenvolupament sostenible basat en la innovació i la integració social i econòmica del territori, i contribuir a la construcció d’una Europa unida, solidària i propera als ciutadans.

La ciutat de Terrassa, a través del servei d’Universitat i Societat del Coneixement, pertany a l’Eurocampus, un projecte de l’Euroregió Pirineus Mediterrània enfocat a la creació del campus universitari més gran d’Europa i que constitueix el 7é campus del món, capaç de reunir més de mig milió d’estudiants, 45.000 investigadors i 87 centres d’educació superior. 

logo_egtc

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *