El 3 de febrer va tenir lloc una reunió de la Comissió Tècnica del Sistema Urbà de Terrassa a la ciutat de Sant Quirze del Vallès, per parlar de les últimes activitats de la xarxa EUROCITIES i de les properes reunions.

Així mateix es va presentar el nou pla Juncker, un nou Fons
Europeu per a Inversions Estratègiques que mobilitzarà 315.000 milions d’euros en projectes estratègics durant els tres propers anys.

La xarxa EUROCITIES va organitzar una reunió a Brussel·les el passat 22 de gener per tractar aquest tema, en la qual hi van assistir representants de diverses ciutats europees, del Banc Europeu d’Inversions i del Gabinet del Vicepresident de la Comissió, Katainen.

2010_EC_logo_rgb_large


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *