El 12 de febrer la Comissió Europea ha adoptat el Programa Operatiu FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) de Catalunya 2014-2020 per un valor de 1.600M€, dels quals 808,4M€ procedeixen de la UE. 

La política regional de la UE té com a finalitat reduir les importants disparitats econòmiques, socials i territorials que encara existeixen entre les regions d’Europa. La política regional és l’expressió de la solidaritat de la UE amb els països i regions menys afavorits i es manifesta a través de programes integrats per recolzar el desenvolupament sostenible de les regions i del conjunt de la UE. Concretament dirigeix els seus esforços a destacar el millor de cada regió, fer més competitives a totes les regions i crear més ocupació i de millor qualitat.

Més informació: http://fonseuropeus.gencat.cat/ca/

logo_feder_declaracio.jpg_160168699

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *