Conferència sobre les tradicions culturals a la UE

La Sala d’actes de la Biblioteca Central de Terrassa va acollir el divendres 13 de febrer una xerrada sobre les tradicions culturals a la Unió Europea, organitzada pel Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa i el Consell Català del Moviment Europeu.

La presentació de la conferència va anar a càrrec de Joaquim Millan, secretari general del Consell Català del Moviment Europeu.

L’encarregada de pronunciar la xerrada sobre tradicions culturals a la Unió Europea va ser Marta Marfany, dinamitzadora cultural i directora de Garrafterrani, que va parlar dels costums i tradicions culturals als diferents països de la Unió Europea, com els castellers a Catalunya, el concert de cap d’any a Viena o el Carnaval de Venècia entre d’altres.

CAM00211

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *