El 16 de febrer el Servei de Relacions Europees i Internacionals va assistir a la reunió de la Junta Directiva del CCME, encapçalada pel seu president Xavier Ferrer.

Després d’aprovar l’ordre del dia, l’acta de la última reunió i el pressupost del 2015 es van presentar les activitats d’aquest primer semestre entre les quals hi ha la Setmana Europea als Municipis, amb la celebració del Dia d’Europa.

Terrassa és un dels 30 municipis membres del CCME, i a la vegada, des de 2008, és membre vocal, a través del regidor delegat en relacions europees i internacionals Juan Antonio Gallardo, de la Junta Directiva del CCME en representació dels municipis de Catalunya..

LOGO CCME 2010

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *