El Servei de Voluntariat Europeu (SVE) és un projecte internacional de voluntariat finançat per la Comissió Europea. És una oportunitat única per conèixer diferents cultures i persones i adquirir noves habilitats i capacitats que puguin resultar de profit tant pel creixement personal com pel professional.

Esta dirigit a joves d’entre 17 i 30 anys que resideixen legalment en un Estat Membre de la Unió Europea. Es tracta de realitzar un servei de voluntariat internacional a una organització o a una autoritat pública de l’àmbit europeu. Aquesta activitat no remunerada i sense ànim de lucre, es realitza a temps complert durant l’estada en benefici de la comunitat. El SVE proporciona el reemborsament de les despeses del viatge, i la cobertura complerta de la despesa de l’allotjament i manutenció.

Si t’interessa el programa, en el següent enllaç trobaràs la base de dades europea on podràs trobar totes les organitzacions acreditades i els projectes en els que podràs participar.

http://europa.eu/youth/evs_database

SVE


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *