La Comissió Europea acaba de convocar un concurs de vídeo dirigit a nois i noies de 13 a 15 anys titulat “Què significa per a tu una Europa Unida?” que premiarà els vídeos que reflecteixis els beneficis d’Europa com a espai comú, sense barreres, com a continent unit al voltant de valors i objectius comuns.

Es poden presentar nois i noies de tots els Estats Membres de la UE, dels països candidats i dels possibles candidats. La durada del vídeo, que es pot fer amb diferents dispositius – tauleta tàctil, telèfon, càmera, etc. – ha de ser, com a màxim, d’1 min i el termini per enviar els treballs finalitza el 10 d’abril de 2015. El guanyador de cada país serà convidat a viatjar a Brussel·les amb un adult i podrà conèixer la ciutat, les institucions europees i els altres nois que han guanyat el concurs en els seus respectius estats. El procés de registre i enviament dels vídeos és molt senzill, es fa a través del següent enllaç:

http://ec.europa.eu/enlargement/news_corner/video_competition/index_en.htm

141217_350x160_video_competition_en

 

 

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *