El divendres 6 de març el Servei de Relacions Europees i Internacionals va assistir a una jornada sobre el programa Horitzó 2020 i les oportunitats per als projectes culturals, organitzada pel Servei de Desenvolupament Empresarial del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La sessió va ser presentada per Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, de l’Àrea de Mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La presentació del Programa Horizon 2020 i de les convocatòries específiques destinades a les Indústries Culturals i Creatives en l’àmbit dels Reptes Socials, va ser a càrrec d’Aïda Díaz, del Servei de Projectes Europeus i Internacionals (SPEI) de l’Àrea d’Internacionalització de l’AGAUR (Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca) i representant autonòmica del Punt Nacional de Contacte del Programa Horizon 2020 en els àmbits de les societats inclusives, innovadores i reflexives i de la Ciència, amb i per a la Societat.

Horizon2020 és el programa de finançament per a la investigació i la innovació per als propers 7 anys que ofereix la Unió Europea. És un programa emblemàtic de la UE l’objectiu del qual és garantir la competitivitat global d’Europa. Es focalitza en tres punts: aconseguir el creixement econòmic i la creació d’ocupació; fer-ho a través de la investigació i la innovació; i que els projectes tinguin impacte social.

H2020


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *