Una de les majors preocupacions a nivell mundial és la relativa al medi ambient. Vivim en un planeta amb uns recursos limitats i un consum abusiu d’aquests, i mica en mica aquests recursos es van acabant. És per això que des dels organismes internacionals, les institucions estatals i les administracions públiques locals es treballa per buscar mesures que controlin aquest desequilibri apostant per un desenvolupament sostenible.

El desenvolupament sostenible pretén satisfer totes les nostres necessitats actuals sense posar en perill els recursos de les futures generacions. Per tal de mesurar la sostenibilitat d’un estat o regió es va crear un indicador: la petjada ecològica. La funció d’aquesta és mesurar quin impacte tenim sobre el planeta. Vols saber quina és la teva petjada ecològica?

Entra a http://www.footprintnetwork.org/ar/index.php/GFN/page/personal_footprint/ i descobreix quin es el teu impacte sobre el planeta!

green-footprint-shutterstock11


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *