El dimarts 10 de març el Servei de Relacions Europees i Internacionals va assistir a una jornada titulada “El Segle XXI, el segle de les ciutats”, organitzada per la Diputació de Barcelona conjuntament amb GOBERNA América Latina.

Aquesta jornada forma part del cicle anual “L’Àgora de les Ciutats”, un espai de trobada i d’intercanvi entre alcaldes, càrrecs electes, societat civil i sector privat vinculats a la gestió de les ciutats. L’objectiu és fomentar el debat permanent i l’intercanvi de coneixements sobre la governabilitat local per tal de fer front als reptes globals.

L’edició d’enguany pretenia generar una reflexió compartida sobre dos aspectes de la política local cridats a tenir cada cop major rellevància: el paper que juguen els governs locals en la governança mundial i la construcció de polítiques públiques locals de relacions internacionals.

Agora_insert

Més informació: http://www.diba.cat/web/cjs/inici/-/cjs/2430

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *