En el marc del projecte Art Noveau & Ecology, recolzat pel programa Cultura 2007-2013 de la Comissió Europea, la xarxa Reseau Art Noveau organitza el 20 de Març a Ljubljana (Eslovènia) el simposi final sobre el projecte.

La ciutat de Terrassa forma part de la xarxa Réseau Art Nouveau, una xarxa que pretén difondre, promoure la recerca i donar a conèixer el patrimoni Art Nouveau europeu; una iniciativa comú, que més enllà de rebre cofinançament de la comissió Europea per a 4 projectes, ha rebut un reconeixement internacional pels seus 14 anys de cooperació amb una menció especial del jurat dels premis “Europa Nostra 2013”

Per a més informació: http://www.artnouveau-net.eu/

photo_byMiran_Kambi_KAM1239langer


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *