El passat 19 de març, el servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa va assistir a una reunió organitzada per la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona on es van convocar a tècnics de diferents administracions públiques per parlar sobre els nous programes europeus URBACT III i INTERREG Europe.

Els dos programes reben finançament del Fons Europeu pel Desenvolupament Regional (FEDER) i tenen com a objectiu establir xarxes entre ciutats i regions europees per potenciar l’intercanvi d’informació, les bones pràctiques i plans d’accions per tal de millorar les nostres ciutats i la qualitat de vida de la societat.

Per a més informació sobre URBACT III: http://ec.europa.eu/regional_policy/index.cfm/en/atlas/programmes/2014-2020/Territorial%20co-operation/2014tc16rfir003

Per més informació sobre INTERREG Europe:

http://www.interreg4c.eu/interreg-europe/

pilot_project_01-300x276


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *