Terrassa ha participat a les reunions del Fòrum de Cultura a la ciutat de Torino, en representació del Sistema Urbà, per conèixer les últimes iniciatives de les ciutats europees en el sector de la Cultura i les oportunitats de finançament de la Comissió Europea a través de l'”Europa Creativa”, el nou programa de la UE per al període 2014-2020 destinat a impulsar els sectors culturals i creatius (cinema, televisió, arts escèniques i visuals, disseny i arts aplicades, música, literatura, patrimoni cultural material i immaterial i altres àmbits afins ).

Justament Terrassa i el seu Parc Audiovisual han estat seleccionats per participar en un projecte europeu del Programa Europa Creativa, liderat per la xarxa EUROCITIES a través del seu Fòrum de Cultura.

Es va comentar la iniciativa així com totes les accions que es desenvoluparan des d’ara fins el 2017, com l’organització de visites d’estudi amb experts del sector per tal de donar idees de desenvolupament i aprofitament de les accions que es duguin a terme.


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *