Terrassa assisteix a la sessió constitutiva del grup de treball de l’Agenda Urbana del Ministeri d’Hisenda que marcarà l’estratègia per al Fons FEDER

A la reunió del dia 8 d’abril, coordinada pel Subdirector General del FEDER, hi va ser present la ciutat de Terrassa juntament amb les ciutats de Múrcia i Gijón, i també hi van assistir representants del Ministeri de Foment, i de les Comunitats Autònomes de Catalunya i Andalusia, entre altres participants.

Els principals temes a tractar van ser la constitució del grup de treball, la situació del Programa Operatiu de Creixement Sostenible (POCS) amb especial atenció als projectes d’Economia Baixa en Carboni, així com definir la composició definitiva, els objectius, continguts i metodologia de treball de l’Agenda Urbana Espanyola.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *