L’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa ha atorgat a l’Ajuntament de Terrassa un nou premi en reconeixement a la tasca realitzada a favor de la construcció europea i de foment de l’ideal europeu. Es tracta de la “Placa d’Honor”, un guardó que s’afegeix a la “Bandera d’Honor” i al “Diploma Europeu” amb què l’Ajuntament de Terrassa va ser distingit els anys 2009 i 2010.

Des de l’any 2002 l’Ajuntament de Terrassa disposa d’un Servei de Relacions Europees i Internacionals amb l’objectiu d’apropar el procés d’integració europea a la ciutat, incentivant la seva participació i posicionament en l’escena internacional, tant a través dels programes i iniciatives comunitàries com de xarxes, tot fomentant les relacions amb organismes europeus i internacionals.

Des del Servei es va elaborar la candidatura de Terrassa per participar en la convocatòria de 2015 de la Placa d’Honor, amb una recopilació de tota l’activitat internacional de la ciutat: projectes europeus, xarxes internacionals, esdeveniments esportius i culturals de caire internacional, intercanvis de delegacions amb altres ciutats europees, i les activitats organitzades per propagar la idea d’Europa i fomentar el procés d’integració europea a la ciutadania, entre d’altres.

La Placa d’Honor serà lliurada a Terrassa en els propers mesos per un membre de la Comissió o de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa, en una cerimònia organitzada per la ciutat i oberta a tota la ciutadania.

council_of_europe_logo11


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *