L’acte institucional de celebració del Dia d’Europa va tenir lloc el dimecres 6 de maig a les 7 de la tarda al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Terrasssa, amb una ponència a càrrec del Sr. Xavier Ferrer, president del Consell Català del Moviment Europeu, amb el títol “Els reptes econòmics, polítics i socials de la Unió Europea”.

L’acte va ser presidit pel regidor de Relacions Internacionals, Juan Antonio Gallardo i va comptar amb l’assistència de diversos representants dels Grups Municipals així com alguns ciutadans i ciutadanes de la ciutat.

Per finalitzar l’acte un quartet de clarinets de l’Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa van interpretar l’himne d’Europa.

Dia d'Europa


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *