El programa europeu Interreg celebra els 25 anys el proper mes de setembre, i entre d’altres activitats, proposa un concurs d’eslògans per acompanyar el logo que commemora aquest aniversari.

El concurs, que formarà part del Dia de la Cooperació Europea 2015, està obert a tota la ciutadania, de qualsevol edat, i de qualsevol estat membre de la Unió Europea. També hi poden participar ciutadans de països candidats, candidats potencial i països veïns.

El guanyador del concurs serà convidat a Luxemburg a la presentació en directe del seu eslògan, interpretat i exhibit per un artista.

Per participar, t’has d’adreçar al lloc web del Dia de la Cooperació Europea i proposar un eslògan (en anglès) original i que representi el que significa el programa Interreg. El termini acaba el dia 31 de maig. Posteriorment, un jurat farà una primera selecció, que serà votada a través de Facebook per triar el guanyador final.

 images


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *