La Comissió Europea ha aprovat el nou programa de cooperació interregional (Interreg) entre Espanya, França i Andorra per un valor de gairebé 190 milions d’euros procedents del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Si sumem hi el finançament nacional, el pressupost total del programa ascendeix a gairebé 289 milions d’euros.

El programa pararà especial atenció a les iniciatives dirigides a preservar el medi ambient i a enfortir el vincle entre R+D i el sector empresarial. A més, es donarà suport a unes infraestructures de transport sostenibles, a la mobilitat laboral i a una cooperació més estreta en matèria d’inclusió social. Tot això amb l’objectiu de fons d’aprofitar tot el potencial de la regió i de crear una regió transfronterera ben integrada.

Més informació:

Resum del programa operatiu per als fons de la política de cohesió 2014-2020

Cooperació entre regions i països

Cooperació transfronterera europea

Web InfoRegio

interreg poctefa


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *