La Comissió Europea organitza un concurs de vídeos online per atraure joves amb talent, entre 15 i 30 anys, en el sector de la construcció, actualment poc atractiu per aquest col·lectiu. La data límit per a la presentació dels vídeos és el proper 10 de juny

Amb aquest concurs, s’encoratja als joves a presentar un breu vídeo que mostri un projecte innovador, una visió o una idea en el sector de la construcció. Els guanyadors, a més d’obtenir visibilitat a nivell europeu, rebran com a premi un smartphone. Es competirà en dues categories: els ‘aprenents’ entre 15 i 20 anys i els ‘masters’ entre 18 i 30 anys. Seran premiats els dos projectes més originals de cada categoria. 

Els noms dels guanyadors es publicaran el 22 de juny.

Si vols participar, fes click aquí!

Build Europe

Posted in General
Share this post, let the world know

About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *