Enguany, aquest guardó atorgat pel CESE premiarà aquelles iniciatives destinades a millorar la integració econòmica i social de les persones que viuen en la pobresa o a contrarestar el creixent risc de pobresa a Europa. Poden participar en aquest certamen les organitzacions de la societat civil i les persones que hagin tirat endavant iniciatives encaminades a lluitar contra la pobresa. No obstant això, els participants no poden presentar la seva candidatura directament al CESE. Han de ser designats per almenys un membre del CESE, un consell econòmic i social nacional o una organització o xarxa europea de la societat civil. Es valora que les iniciatives siguin innovadores i contribueixin notablement al benestar de les comunitats que se’n beneficien.

L’import del guardó és de 50.000 € i podrà ser compartit per fins a cinc guanyadors. La data límit per a la presentació de les sol·licituds és el 31 de juliol de 2015. La cerimònia de lliurament de premis se celebrarà el 10 de desembre del 2015 a Brussel·les. 

Més informació

EESC Civil Society Prize


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *