La Representació de la Comissió Europea a Barcelona acaba de llançar EU-Go, un joc social per donar a conèixer les oportunitats de mobilitat que la UE ofereix als joves en matèria d’educació, formació i treball.

Es tracta d’una plataforma social on, a través del perfil de Facebook, els joves poden crear un personatge i fer-lo viatjar per Europa descobrint diferents capitals de la UE i programes de mobilitat europeus, amb la possibilitat d’interactuar amb altres jugadors que es trobin a la mateixa ciutat. Per avançar en el joc, el personatge ha d’estudiar llengües, fer un Erasmus, buscar feina en altres països, participar en programes de voluntariat, visitar els centres de la xarxa d’ocupació europea EURES i crear una empresa o participar en un projecte emprenedor. A més a més, els personatges també han de decidir si volen viure sols o compartir pis, fer-se càrrec de les tasques domèstiques i destinar part del seu temps a l’oci.

Es pot jugar tant des de l’ordinador com des d’un mòbil o tauleta, en català o castellà.

Per jugar-hi a través de l’ordinador

Per jugar-hi des d’un dispositiu Android

Per jugar-hi des d’un dispositiu iOS

Vídeo del joc

11188266_10153457506424453_7444320113477517096_n


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *