La Plataforma de Cooperació, juntament amb la conferència anual, són els principals esdeveniments anuals d’EUROCITIES. La Plataforma de Cooperació d’aquest any va tenir lloc els dies 21 i 22 de maig a Praga.

El Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa hi va participar en representació del Sistema Urbà.

Aquesta reunió anual permet prendre contacte amb altres tècnics municipals de ciutats europees i ofereix una oportunitat de discutir, aprendre, intercanviar opinions i trobar socis per col·laborar i participar en convocatòries comunitàries.

A més, també es van desenvolupar sessions pràctiques sobre com redactar una proposta per participar en un projecte europeu, com involucrar els polítics en l’activitat europea i quins beneficis se’n poden treure.

 

Cooperation Platform


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *