Un grup d’alumnes de 4t de ESO i els seus professors de l’Escola El Cim han viatjat a Varsòvia, capital de Polònia, en el marc d’un projecte europeu Comenius compartit amb altres escoles d’Àustria, Turquia, Polònia i Catalunya. La trobada ha servit per exposar el treball que s’ha realitzant en el marc del projecte i fer intercanvi de les diferents experiències.

El Programa Comenius té com a objectiu reforçar la dimensió europea en el camp de l’educació infantil, primària i secundària, promovent la mobilitat i la cooperació entre centres educatius. I aquest projecte en concret, finançat per la Unió Europea, vol promoure els hàbits saludables entre l’alumnat en aspectes claus com l’alimentació, la pràctica esportiva i la transmissió de valors.

Els alumnes egarencs s’han allotjat a casa dels seus companys polonesos i han tingut l’oportunitat de conviure amb les famílies i conèixer de primera mà la realitat del país. També han gaudit de visites a la capital polonesa i els seus llocs més emblemàtics.

cim-viaja


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *