L’Agència Europea del Medi ambient (EEA) convoca el concurs de fotografia ‘Picture 2050 – Living well, within the limits of our planet’, amb les qüestions medi ambientals a Europa com a temàtica.

Per participar-hi, cal enviar tres fotografies que mostrin la pròpia visió o interpretació del lema del concurs, “Viure bé dins els límits del nostre planeta”, en el marc dels tres objectius del 7è Programa d’Acció pel Medi Ambient: recursos naturals; eficiència dels recursos, economia baixa en carboni; i salut i benestar.

El termini per presentar les fotografies finalitza el dia 15 d’agost. Les tres millors fotografies seran premiades. A més, Picture 2050 preveu un Premi Jove i un Premi del Públic. El concurs és obert a ciutadans a partir de 18 anys.

 

 

 

Més informació


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *