El passat 18 de juny va tenir lloc un debat organitzat amb la Fundació Catalunya Europa, amb el títol: Com podem respondre a la crisi democràtica europea? amb la participació de Lluís Bassets, periodista, Director adjunt i columnista del diari El País, Pol Morillas, investigador principal en assumptes europeus del CIDOB, Montserrat Pi, professora de Dret Internacional Públic i Relacions internacionals. El debat va ser presentat i moderat per Albert Aixalà, director de Programes de la Fundació Catalunya Europa.

Els ponents van opinar sobre la situació actual de la democràcia a Europa, els reptes actuals i quines solucions per avançar en el procés d’integració europea.

El debat va finalitzar amb les aportacions d’alguns dels assistents.

foto debat FCE

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *