El passat 18 de juny va tenir lloc un debat organitzat amb la Fundació Catalunya Europa, amb el títol: Com podem respondre a la crisi democràtica europea? amb la participació de Lluís Bassets, periodista, Director adjunt i columnista del diari El País, Pol Morillas, investigador principal en assumptes europeus del CIDOB, Montserrat Pi, professora de Dret Internacional Públic i Relacions internacionals. El debat va ser presentat i moderat per Albert Aixalà, director de Programes de la Fundació Catalunya Europa.

Els ponents van opinar sobre la situació actual de la democràcia a Europa, els reptes actuals i quines solucions per avançar en el procés d’integració europea.

El debat va finalitzar amb les aportacions d’alguns dels assistents.

foto debat FCE

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *