El passat 22 de juny es va donar el tret de sortida a la quarta edició del concurs fotogràfic Europe in my Region, que pretén apropar la ciutadania als projectes amb finançament europeu arreu del territori de la Unió i ser-ne una mostra.

Per participar al concurs, només cal enviar una fotografia d’un projecte que rebi fons de la UE, amb la placa o cartell on s’informa del finançament i la bandera de la UE en algun lloc de la imatge.

El termini per presentar les fotografies candidates acaba el 28 d’agost. A continuació, una votació pública determinarà els tres guanyadors, que seran premiats amb un viatge per a dues persones a Brussel·les durant els Open Days (Setmana Europea de les ciutats i regions) l’octubre de 2015.

euopemyregion


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *