Terrassa i el seu Parc Audiovisual seleccionats per participar en un projecte europeu del Programa Europa Creativa

La ciutat de Terrassa i el Parc Audiovisual de Catalunya han estat seleccionats d’entre 150 ciutats i regions europees, per participar en un projecte europeu titulat “Culture for cities and regions” i liderat per la xarxa europea EUROCITIES en col·laboració amb KEA European Affairs i ERRIN (European Regions Research and Innovation Network). Cal destacar el paper del Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament en aquesta elecció.

“Culture for Cities and Regions” és un projecte de la Comissió Europea amb l’objectiu de reconèixer les accions i estratègies dirigides al desenvolupament en l’atractiu local i regional en matèria de qualitat i activitat cultural. Aquest projecte es fonamenta en les experiències d’èxit realitzades a tota Europa perquè serveixin de referència i aprenentatge per a projectes futurs d’altres ciutats i regions. Amb un pressupost d’1 milió d’euros, s’ha iniciat aquest 2015 i finalitzarà el 2017. Es centra en 3 eixos, un dels quals és el de les indústries culturals i creatives pel desenvolupament econòmic local i la regeneració urbana. És dins d’aquesta temàtica que el projecte del Parc Audiovisual de Catalunya ha estat seleccionat com una bona pràctica a nivell europeu i que actualment s’exhibeix en un catàleg online: http://www.cultureforcitiesandregions.eu/

http://nws.eurocities.eu/MediaShell/media/Terrassa_PAC_30062015.pdf

 

culture cities regionslogo_parc audiovisual terrassaPAC

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *