L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Joventut i Lleure Infantil, lidera un projecte europeu titulat: “Intercities Mode On” del programa de la Comissió Europea Erasmus+.

En el marc d’aquest projecte, Terrassa acull fins al dijous vinent un total de 37 joves d’Itàlia, França i Romania, que participen en un seguit d’activitats, tallers, visites a entitats, debats, gimcanes, etc., juntament amb nois i noies de la nostra ciutat per tal de promoure la reflexió sobre la importància de la participació i la implicació social i intercanviar experiències i bones pràctiques.

erasmus

Erasmus+ és el programa de la Comissió Europea per educació, formació, joventut i esport, amb vigència des del dia 1 de gener de 2014 fins el 31 de desembre de 2020. Comporta un increment significatiu dels fons destinats al desenvolupament del coneixement i les habilitats.
El programa és la resposta de la UE als reptes socioeconòmics actuals. Es tracta d’una estratègia coordinada per al creixement i l’ocupació, anomenada Europa 2020, de la qual l’educació i la formació en són una part integral. La inversió en educació i formació es considera clau per al desenvolupament del potencial personal, l’adquisició de noves habilitats i l’increment de les perspectives laborals.

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *