Aquest juliol Luxemburg pren el relleu a Letònia en la presidència  rotatòria del Consell de la Unió Europea . Aquesta serà la dotzena presidència luxemburguesa des del 1958 i posarà especial èmfasi en temes com l’estimulació de la inversió per impulsar el creixement, l’aprofundiment de la dimensió social de la Unió Europea , la migració, la revitalització del mercat únic, la competitivitat europea a escala mundial i  el desenvolupament sostenible.

El Consell de la UE és la  institució europea que reuneix els 28 ministres dels Estats membre de cada àrea concreta per tal de marcar les línies polítiques principals i de participar del procés legislatiu conjuntament amb el Parlament Europeu.

presidence-luxembourg


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *