L’exposició fotogràfica “Menjar en família: què ens uneix?”, organitzada per la Comissió Europea en col•laboració amb el Programa Mundial d’Aliments de Nacions Unides, es mantindrà instal·lada fins el 31 de juliol al vestíbul de la primer planta del Vapor Universitari de Terrassa, carrer Colom 114 – 08222 de Terrassa. L’horari de visita és de dilluns a divendres de 09:00h a 21:30h.

La mostra és obra del reconegut fotògraf Chris Terry. Per realitzar les fotografies, Terry va viatjar a cinc països de tres continents diferents cercant una costum universal: compartir el menjar en família. Va fotografiar diverses famílies que reben l’assistència del Programa Mundial d’Aliments de les Nacions Unides (PMA), gràcies al finançament del Departament d’Ajuda Humanitària i Protecció Civil de la Comissió Europea (ECHO).

L’exposició forma part d’un projecte d’abast europeu. A través de la pàgina web www.familymeal.eu es pot obtener més informació sobre el significat universal de ‘menjar en família’, així com més fotografies i receptes de cuina típiques dels països representats a les imatges.

european-commission-new-logoWFPlogo any europeu

 

 

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *