EuroparlTV és la televisió web del Parlament Europeu i té com a objectiu informar els ciutadans sobre les activitats del Parlament i sobre com els seus membres influeixen en la vida política i aproven lleis que afecten la vida dels ciutadans de tot Europa.

El servei ofereix la difusió en directe de les sessions parlamentàries i les reunions de les comissions, notícies i programes de debat, així com vídeos formatius. Hi ha subtítols disponibles per a tots els vídeos en les 22 llengües oficials de la Unió Europea.

Els canals de EuroparlTV es divideixen en tres grups principals que van dirigits a públics diferents: Actualitat Parlamentària, Parlament jove i Descobreixi el Parlament.

footer_icon_eplogo

Més informació: http://europarltv.europa.eu/es/about-europarltv/about-us.aspx

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *