El passat  23 de juliol, el director de la representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, va visitar la ciutat de Terrassa per reunir-se amb l’alcalde, Jordi Ballart i el tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Promoció de la Ciutat, Amadeu Aguado, aprofitant l’exposició «Menjar en família: què ens uneix», organitzada per la Comissió Europea en col·laboració amb el Programa Mundial d’Aliments de Nacions Unides. i dedicada a la política d’assistència alimentària de la UE. L’exposició ha estat exhibida al Vapor Universitari de Terrassa fins al 31 de juliol.

150723 alcalde expo menjar en família UE 1


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *