Del 12 al 18 d’octubre tindrà lloc una formació internacional titulada “Social Entrepreneuship for Sustainability”, amb l’objectiu d’explorar el concepte d’emprenedoria com a mètode innovador per a solucionar problemàtiques socials, adquirint noves habilitats. Les activitats aniran dirigides a
conèixer i aprofundir en les aptituds, el treballar en equip, compartir bones pràctiques, entre d’altres.

Els participants han de ser joves, majors de 18 anys, amb uns mínims coneixements d’anglès (idioma del projecte).  El programa Erasmus+ cobreix l’allotjament, la manutenció i fins a 275€ del cost del viatge.

Si és del vostre interès, poseu-vos en contacte amb vibria_intercultural@yahoo.es
especificant a l’assumpte “TC Bratislava”.

————————————————————————————————————-

La Vibria de Terrassa va ser creada a l’any 2003 per un grup de joves amb ganes de conèixer noves cultures i treballar per la tolerància i la integració social arreu del món. Poc a poc La Vibria es va anar consolidant desenvolupant tot tipus de projectes a nivell local i internacional.

Actualment són un equip jove format per professionals, voluntaris europeus i voluntaris locals i segueixen treballant amb l’il·lusió des del primer dia, fent intercanvis juvenils, acollint i enviant voluntaris europeus, donant informació i assessorament des de la seva seu a la Casa Baumann de Terrassa i col·laborant en campanyes i formacions locals i internacionals.

Més informació: http://lavibria.wix.com/eu#!la-vibria

—————————————————————————————————————-

 

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *