El cap de setmana del 9 al 12 d’octubre se celebren les Jornades europees del Patrimoni a Catalunya, sota el lema: “Europa, un patrimoni comú”.

Les Jornades Europees del Patrimoni són l’esdeveniment cultural participatiu més important d’Europa. Ajuntaments, entitats i agrupacions culturals locals d’arreu d’Europa són els encarregats d’organitzar les activitats amb un clar objectiu: facilitar els recursos necessaris per descobrir i viure el patrimoni cultural, concebut com un bé comú tant a nivell local com a nivell europeu.

El Consell d’Europa va crear aquestes jornades l’any 1991 i, des d’aleshores, cada cop són més els països europeus que organitzen activitats. Catalunya s’hi va adherir des de la primera edició.

Durant aquests dies diferents municipis i entitats organitzen un seguit d’activitats gratuïtes per a tots els públics: visites guiades, concursos fotogràfics, representacions teatrals o concerts…

Aquí podeu consultar les activitats que el Museu de Terrassa ha organitzat per aquesta ocasió: http://www.terrassa.cat/jornades-europees-de-patrimoni-a-catalunya

Jornades europees patrimoni

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *