El 6 d’octubre el Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa va assistir al Ple de la Xarxa d’Iniciatives Urbanes a la seu del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques.

La Xarxa d’Iniciatives Urbanes està formada pels òrgans responsables de les polítiques urbanes de l’Administració General de l’Estat i les Comunitats Autònomes, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i representants de l’Administració local.

En les sessions plenàries hi assisteixen els representants dels principals organismes i institucions tant espanyoles com europees amb experiència en matèria d’actuacions cofinançades de desenvolupament local i urbà.

Al llarg de la sessió es van realitzar diverses intervencions i presentacions sobre les oportunitats que els fons europeus ofereix a les ciutats en el període de programació 2014-2020, així com dels resultats dels projectes i actuacions de desenvolupament urbà del període anterior.

Ple de la RIU


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *