Del 30 de setembre al 2 d’octubre Terrassa va participar a les reunions del Fòrum de Cultura a la ciutat de Ljubljana, en representació del Sistema Urbà. El tema troncal del fòrum va ser el de la cooperació entre els Ajuntaments i les entitats culturals en el context actual de crisi econòmica.

Alguns exemples que es van conèixer de primera mà van ser els de les ciutats de Ljubljana i Bratislava, que promouen diverses accions per donar suport al moviment associatiu.

També va tenir lloc la presentació de diversos projectes d’investigadors i d’associacions, com de l’associació francesa Trempolino o el museu MoTA de Ljubljana.

Finalment es van explicar les futures convocatòries de finançament per projectes del sector cultural i creatiu així com del projecte “Cultura per les ciutats i les regions”, un projecte cofinançat pel Programa Europa Creativa, en el que van seleccionar el Parc Audiovisual de Catalunya com a bona pràctica d’indústria creativa pel desenvolupament econòmic i la regeneració urbana.

PAC


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *