El 19 i 20 d’octubre va tenir lloc el Fòrum de Desenvolupament Econòmic a Zagreb, amb la participació de Terrassa en representació del Sistema Urbà. Es va discutir com les ciutats estimulen la creació de llocs de treball per mitjà d’estratègies innovadores de l’activitat econòmica local. Per exemple: promovent la cooperació entre els actors econòmics o de noves iniciatives de finançament. Durant els workshops els participants van compartir exemples de noves formes de desenvolupament econòmic en sectors com l’emprenedoria social i l’economia social, l’economia circular, les indústries creatives i l’economia digital. Un dels grups de treball destacats d’aquest Fòrum en el que El Sistema Urbà de Terrassa participa activament és el de les Àrees Metropolitanes. Un dels temes de la reunió d’aquest grup de treball va ser la futura participació en un projecte europeu en temes de cooperació i governança en àrees metropolitanes.

EDF_Zagreb

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *