Acte institucional de l’atorgament de la Placa d’Honor del Consell d’Europa a la ciutat de Terrassa

El proper dimarts 10 de novembre tindrà lloc l’acte institucional de l’atorgament de la Placa d’Honor del Consell d’Europa a la ciutat de Terrassa. L’acte es realitzarà al Teatre Principal (Plaça de Maragall, 2, 08221 Terrassa) a les 7 de la tarda.

L’acte comptarà amb la presència del Sr. Jordi Xuclà i Costa, membre de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa, que farà entrega del guardó a l’Alcalde de Terrassa. També intervindrà el Sr. Xavier Ferrer, president del Consell Català del Moviment Europeu.

En aquest acte també es lliuraran les beques d’estudi per estudiants de secundària, els premis a projectes educatius i les beques Erasmus de Terrassa.

Aquest any 2015 l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa ha atorgat a l’Ajuntament de Terrassa aquest nou premi en reconeixement a la tasca realitzada a favor de la construcció europea i de foment de l’ideal europeu. Es tracta de la “Placa d’Honor”, un guardó que s’afegeix a la “Bandera d’Honor” i al “Diploma Europeu” amb què l’Ajuntament de Terrassa va ser distingit els anys 2009 i 2010.

Si voleu assistir-hi podeu confirmar l’assistència  trucant al tel. 93 7397020 o enviant un correu electrònic a protocol@terrassa.cat.

Us hi esperem!

COE logo & ParliamentaryAssembly

Des de l’any 2002 l’Ajuntament de Terrassa disposa d’un Servei de Relacions Europees i Internacionals amb l’objectiu d’apropar el procés d’integració europea a la ciutat, incentivant la seva participació i posicionament en l’escena internacional, tant a través dels programes i iniciatives comunitàries com de xarxes, tot fomentant les relacions amb organismes europeus i internacionals.

L’any 2014 es va elaborar la candidatura de Terrassa per participar en la convocatòria de 2015 de la Placa d’Honor, amb una recopilació de tota l’activitat internacional de la ciutat: projectes europeus, xarxes internacionals, esdeveniments esportius i culturals de caire internacional, intercanvis de delegacions amb altres ciutats europees, les activitats organitzades per propagar la idea d’Europa i fomentar el procés d’integració europea a la ciutadania, entre d’altres.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *