El dimarts 10 de novembre va tenir lloc l’acte institucional de l’atorgament de la Placa d’Honor del Consell d’Europa a la ciutat de Terrassa.

L’Alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat del tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat i regidor delegat de Relacions Europees i Internacionals, Amadeu Aguado; va rebre aquest dimarts la Placa d’Honor del Consell d’Europa, que va ser lliurada a l’Ajuntament de Terrassa per Jordi Xuclà, membre de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa, com a reconeixement a la tasca realitzada a favor de la construcció europea i de foment de l’ideal europeu.

També va intervenir el Sr. Xavier Ferrer, president del Consell Català del Moviment Europeu, com a representant de les entitats europees de Catalunya.

Aquest any 2015 l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa ha acordat distingir amb aquest reconeixement a 8 ciutats, entre el total de 49 estats membres, per la seva trajectòria de foment de l’ideal europeu al llarg dels anys. Terrassa és l’únic municipi de l’Estat espanyol que es troba entre els guardonats.

foto placa

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *