La Federació de Municipis va organitzar el cicle ‘Europa a debat: des d’una mirada local’, amb l’objectiu principal de generar reflexió i promoure la participació en el debat sobre com i de quina manera ens afecten certes decisions polítiques i econòmiques que es prenen des de l’àmbit de la Unió Europea; i, alhora, prendre consciència de com des de l’àmbit local cal actuar en aquests temes que tenen un impacte directe a la ciutadania.

El dia 2 de desembre va tenir lloc una sessió titulada “Com incideix el planejament en la millora
de l’eficàcia energètica i sostenibilitat de les ciutats”, en la qual hi van participar diversos representants de l’Ajuntament de Terrassa de l’Àrea de Serveis Generals i Govern Obert i de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat.

Cicle FMC

 

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *