En el marc del Llibre Verd sobre els Serveis Financers a Europa, la Comissió Europea ha convocat una consulta pública per examinar els serveis financers des de la perspectiva dels consumidors europeus per tal d’estimular la competència, la transparència i les possibilitats d’elecció.

El Llibre Verd pretén determinar de quina manera es pot millorar la disponibilitat, la transparència i la concurrència en el sector dels serveis financers, en els interessos dels consumidors europeus, i com permetre a les empreses d’oferir aquests serveis financers directament en altres països de la Unió beneficiant-se d’economies d’escala en un mercat europeu veritablement integrat. El Llibre Verd també ajudarà a analitzar i discutir l’impacte del desenvolupament digital en els serveis financers al detall per promoure el desenvolupament de serveis innovadors a Europa.

Els ciutadans, les parts interessades, tals com empreses i grups de consumidors, tenen fins el 18 de març de 2016 per respondre.

Més informació: http://ec.europa.eu/finance/consultations/2015/retail-financial-services/index_fr.htm

retail-financial-services

 

 

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *