La consulta que estarà oberta fins el 29 de febrer de 2016 forma part de l’agenda per a la modernització de les universitats llançada per la Comissió Europea.

L’objectiu de la consulta és aglutinar les opinions dels interessats sobre la situació actual dels sistemes d’Educació Superior a Europa, així com en les prioritats per al canvi. En concret, el qüestionari de consulta se centra en: les fortaleses i debilitats de l’Educació Superior a la UE, les àrees prioritàries en què els responsables de l’Educació Superior haurien de centrar la seva atenció i com la UE hauria de donar suport per a la millora de l’Educació Superior.

Més informació: http://ec.europa.eu/dgs/education_culture/more_info/consultations/new-modernisation-agenda_en.htm

logo_en

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *