Amb motiu del seu 30 aniversari d’EUROCITIES, la xarxa convoca als joves europeus a fer contribucions que girin entorn el futur de les ciutats per generar un nou debat sobre el paper de les ciutats i fer front als reptes del futur per a una futura publicació dels resultats de les contribucions.

La convocatòria està oberta a joves professionals de diferents orígens i amb diferents coneixements. Els col·laboradors han de tenir entre 25 i 35 anys el 2016, i han de pertànyer a una de les següents categories professionals: investigadors, periodistes, arquitectes i urbanistes, líders d’opinió i novel·listes. Han de tenir almenys tres anys d’experiència professional en el seu camp.

Les contribucions han de ser en forma d’un breu document sobre la seva pròpia experiència, de no més de 2.500 paraules en anglès. La data límit per a les sol·licituds és el’1 març 2016.

Per a més informació visiteu aquest web: http://eurocities.eu/eurocities/news/Open-call-to-young-professionals-views-on-the-urban-future-WSPO-A4FG44

 

news_20151120_30yrs


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *