L’Open Days l’organitza anualment el Comitè de les Regions i la Direcció General de Política Regional de la Comissió Europea, amb la participació de més de 6.000 representants regionals i locals.

L’objectiu comú és millorar la cooperació i estrènyer les relacions entre les respectives organitzacions, diferents nivells d’administracions de cada Estat, així com entre el sector privat, les universitats i centres d’investigació.
Aquest any l’esdeveniment ha tingut lloc del 7 al 10 d’Octubre, amb el tema central del treball de les ciutats i les regions per assolir els objectius de l’Estratègia Europa 2020.
Terrassa ha participat en un seminari titulat “Ciutats que comparteixen solucions intel•ligents en el sector de l’energia sostenible”, amb l’explicació dels resultats obtinguts de les reunions que el Servei de Mobilitat de Terrassa ha mantingut amb altres ciutats europees i experts europeus en temes d’energia en el transport urbà, en el marc del projecte europeu CASCADE.
El projecte CASCADE, liderat per la xarxa de ciutats EUROCITIES i cofinançat pel Programa Energia Intel•ligent per a Europa pretén donar suport a les ciutats en la consecució dels objectius de la Unió Europea per l’any 2020, l’Estratègia Europa 2020, pel que fa als temes relacionats amb l’energia i el canvi climàtic a partir de l’intercanvi entre ciutats en el lideratge local d’energia.
En el projecte hi participen 19 socis, entre ells l’Ajuntament de Terrassa a través del Servei de Mobilitat Urbana.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *