El regidor delegat de Relacions Europees i Internacionals, Amadeu Aguado, s’ha reunit amb el comissionat de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, Josep Lluís Alay, per establir futures línies de col·laboració en les Relacions Europees i Internacionals i la projecció internacional de la ciutat .

L’Ajuntament de Terrassa, seguint l’estratègia que marca el Pla de Mandat 2015-2019, vol enfortir el  seu posicionament internacional. Terrassa ha de tenir una dimensió representativa i un posicionament clar en organitzacions i institucions internacionals, ja sigui a la Unió Europea, en xarxes temàtiques nacionals i internacionals, per tal de facilitar l’atracció de coneixement i recursos cap a la ciutat i exercir influència en processos territorials i ciutadans, sempre posicionats de manera coherent amb les estratègies globals del país i de l’Estat.

En l’àmbit de la Unió Europea, la Direcció de Relacions Internacionals té l’objectiu de cooperar amb els ajuntaments per impulsar projectes municipals estratègics mitjançant la recerca de fons comunitaris, l’intercanvi de bones pràctiques, la participació en xarxes i la cerca de socis europeus, així com posicionar-los en el procés d’elaboració de les polítiques i legislacions de la Unió Europea que tenen incidència en el món local i donar-los suport en el disseny i implementació dels seus plans d’Internacionalització i Projecció de la Ciutat.

DB horitzontal 201


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *