El certamen, organitzat per les institucions europees a Barcelona, s’adreça a estudiants universitaris o recent graduats. Els autors dels textos guanyadors participaran en un viatge de periodistes a Brussel·les.
El Concurs d’Articles sobre la Unió Europea es va organitzar per primer cop el 2007 i des de llavors ofereix als estudiants l’oportunitat de conèixer a fons les institucions de la UE i de convertir-se, per un dies, en corresponsals a Brussel·les. Des de la primera edició una vintena de joves ja han participat en visites de periodistes a la capital comunitària. Aquestes visites permeten conèixer de primera mà el dia a dia de les institucions i accedir a trobades amb membres de la Comissió, eurodiputats i d’altres representants de la UE.

Més informació i bases del concurs: http://ec.europa.eu/spain/barcelona/participa/concurs/index_ca.htm

xixconcursarticles

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *