En el marc de la segona edició de la fira tèxtil BSTIM d’Igualada, el dia 24 de febrer a les 16:30h a l’Asil del Sant Crist d’Igualada tindrà lloc una conferència de Lutz Walter, un dels economistes europeus de més prestigi al sector tèxtil-confecció i que actualment ocupa els càrrecs de Secretari General de la Plataforma Tecnològica Tèxtil Europea i Director d’Investigació, Desenvolupament i Innovació de la patronal del sector tèxtil-confecció a Europa (EURATEX). Amb el títol “Tendències globals que impulsen la transformació de la indústria tèxtil-confecció europea” permetrà reflexionar sobre el futur d’un sector que busca adaptar-se als constants canvis socials i econòmics.

Per assistir-hi és necessari registrar-se com a visitant a la fira BSTIM a través del formulari disponible al WEB de la fira.

Jornada Lutz cat def

Posted in General
Share this post, let the world know

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *