En el marc de la segona edició de la fira tèxtil BSTIM d’Igualada, el dia 24 de febrer a les 16:30h a l’Asil del Sant Crist d’Igualada tindrà lloc una conferència de Lutz Walter, un dels economistes europeus de més prestigi al sector tèxtil-confecció i que actualment ocupa els càrrecs de Secretari General de la Plataforma Tecnològica Tèxtil Europea i Director d’Investigació, Desenvolupament i Innovació de la patronal del sector tèxtil-confecció a Europa (EURATEX). Amb el títol “Tendències globals que impulsen la transformació de la indústria tèxtil-confecció europea” permetrà reflexionar sobre el futur d’un sector que busca adaptar-se als constants canvis socials i econòmics.

Per assistir-hi és necessari registrar-se com a visitant a la fira BSTIM a través del formulari disponible al WEB de la fira.

Jornada Lutz cat def

Posted in General
Share this post, let the world know

About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *